Consulting

U kunt bij ons rekenen op gedegen advies in elke fase van uw ontwikkeltraject. We begeleiden u bij het maken van de juiste beslissingen vanaf de start van uw project en kunnen u adviseren op het gebied van materiaalkeuze, design en het optimaliseren van uw productieproces. Het resultaat? Een optimale oplossing, qua kosten, gewicht en duurzaamheid.
HAAL ONZE KENNIS IN HUIS

Ondersteuning in elke fase van uw
ontwikkeltraject

Op basis van onze jarenlange ervaring met applicatieontwikkeling in de automotive- en dispensingindustrie, kunnen wij u van A tot Z adviseren in uw ontwikkeltraject. Het liefst worden wij direct vanaf het begin betrokken in een project. Dan kent een project nog het grootste aantal vrijheidsgraden en ligt er nog weinig vast. Dat is dan ook het moment waarop we het meeste kunnen bijdragen − met conceptuele keuzes, functie-integratie en significant andere designoplossingen.

Als u van meet af aan de juiste keuzes maakt, kan u dat achteraf veel tijd en kosten besparen.

Echter, ook als u gaandeweg voor uitdagingen komt te staan, kunt u bij ons terecht voor een frisse blik op uw project en het doorvoeren van simulaties of tests.

Consultant helpt met materiaalkeuze en design om het productieproces te optimaliseren

Wij zijn ervan overtuigd dat materiaalkeuze, design en productieprocessen hand in hand gaan. Vanuit deze integrale benadering, denken wij graag met u mee welke materialen u het beste kunt toepassen. De keuze voor het juiste materiaal beïnvloedt diverse aspecten in de levenscyclus van uw product en dus ook hoe het technisch design daarop moet zijn ingericht.

Wij helpen u bij het maken van slimme keuzes in het ontwerpproces, waardoor de overall kwaliteit en performance van uw product worden gemaximaliseerd. Tot slot adviseren we u ook op het gebied van procesoptimalisatie. Want een productieproces heeft vrijwel altijd invloed op het gedrag van een eindproduct en op de terugkerende kosten per product tijdens serieproductie.

UW PROJECT IS IN GOEDE HANDEN BIJ ONS

Project
Management

Staat u voor een uitdagend ontwikkeltraject? Onze gecertificeerde projectmanagers leiden uw project van begin tot eind in goede banen. Van projectorganisatie, voorbereiding, planning en uitvoering tot en met de succesvolle afronding van uw project. Daarbij staat het tijdig leveren van de gewenste resultaten natuurlijk voorop.

Met hun kennis, frisse blik en ‘agile’ aanpak zijn onze projectmanagers van toegevoegde waarde in elke fase van het ontwikkelproces en leveren ze betere resultaten in kortere tijd.

Consulting - resident engineers, project managers
WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Referenties
van onze klanten

Directeur Innovation & Development

Rik Nuijen - Weener Plastics

"Met enige regelmaat maken we gebruik van Ron en zijn team als ondersteuning in onze ontwikkeling. We gaan daarbij graag op zoek naar de grenzen van minimaal materiaalgebruik en maximale product performance. Dankzij Ron’s langdurige ervaring met deze vraagstukken komen we dankzij gerichte FEM analyses, maar ook een dieper begrip van het krachtenspel en materiaal invloeden, tot effectieve en praktische oplossingen."
Development Engineer Oil Seals

Kai-Uwe Rettenmeier - Application Engineering

"Qualitativ gute Auswertungen mit hoher Aussagekraft. Ergebnis hat eine hohe Übereinstimmung mit der Realität."
Business Development Specialist

Daniel Tomàs Biarnés - Nexeoplastics

"Thanks to our partnership with Krotwaar, we were able to develop a fully functional plastic mold for injecting POM that was printed in 3D using FFF technology. Their expertise in mold design was essential in meeting the injection molding requirement in combination with the particular needs and restrictions of using 3D printing to create the part."
Director

Jan Goebel - Goebel Engineering GmbH

"Engineering mit Sachverstand auf höchstem Niveau. Schnelle und kompetente Kommunikation und professionelle Beratung. Auf komplexe Probleme, und sich aufgrund der Projektergebnisse verändernde Aufgabenstellungen wird stets kompetent reagiert. Ein Service, der Maßstäbe definiert."
Senior Lightweight Engineer

Ana Nogueira - OEM for future mobility solutions

"Ron is an incredibly knowledgeable engineer. The right partner for development projects of high technical complexity, even with challenging timelines."
Director

Ron van Dijk - RD Engineering

"Very pleasant cooperation, fast and useful responses and quick lead-times. Projects are fast-paced, but very manageable. Very high knowledge skills!"
Engineering & Testing Team

Alexej Pobivanez - KONDI GmbH

"Ein Service orentiertes, kompetentes und absolut zuverlässiges Unternehmen! Wir bedanken uns für stehts gute und vertrauensvolle Zusammenarbeit!"
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
wp-weener-plastics-innovative-packaging-min
nexeo-plastics-min
kondi-engineering-testing-min
goebel-engineering-min
dsm-min
boge-rubber-plastics-min
https://krotwaar-cae.com/wp-content/uploads/2022/08/materiaal-keuze-product-automotive-min.jpg
prototyping-testing
https://krotwaar-cae.com/wp-content/uploads/2020/06/team.jpg
https://krotwaar-cae.com/wp-content/uploads/2022/08/optimaliseren-productie-proces-automotive-3dmodel-min.jpg

WIJ STAAN VOOR U KLAARNeem contact op

Bent u op zoek naar een engineeringpartner met een passie voor duurzaamheid en innovatie, die u vanuit een integrale benadering kan helpen aan een oplossing op maat en u bijstaat in het hele ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op.
Postadres
Doctor Albert
Schweitzerstraat 45
6431VE Hoensbroek
+31 (0)651004908
Mail ons
info@krotwaar-cae.com

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.