BEPERK DE ONTWIKKELTIJD ÉN DE KOSTEN

Prototyping en testing

Om de functionaliteit, kwaliteit, maakbaarheid en prestaties van een product of onderdeel te kunnen beoordelen, moeten er in het ontwerpproces vaak één of meer prototypes worden gemaakt. Dit maken van functionele modellen is een kostbare aangelegenheid. Door computersimulaties en het maken van virtuele modellen, kunnen wij het aantal prototypes vaak beperken tot één, wat de ontwikkeltijd enorm verkort. Naast het testen van de materialen zelf, hebben wij ook de mogelijkheid om uw applicatietesten en -vrijgaven te verzorgen.

Accreditaties

Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten en hebben toegang tot de modernste testfaciliteiten voor het valideren van prototypes en uitvoeren van applicatietests,  om zo de relevante accreditaties in uw sector te verkrijgen.

We kunnen u dus niet alleen ondersteunen met simulaties, maar kunnen de resultaten daarvan ook valideren door de relevante (test)procedures te doorlopen. Daarbij vergelijken we de input en resultaten van onze simulaties met de testgegevens en -resultaten.

 

 

prototyping-and-testing-automotive-industry-min
KIJK WAT WIJ VOOR ANDEREN DEDEN

Meest recente projecten

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.