WIJ STAAN VOOR U KLAARNeem contact op

Bent u op zoek naar een engineeringpartner met een passie voor duurzaamheid en innovatie, die u vanuit een integrale benadering kan helpen aan een oplossing op maat en u bijstaat in het hele ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op.
Postadres
Doctor Albert
Schweitzerstraat 45
6431VE Hoensbroek
+31 (0)651004908
Mail ons
info@krotwaar-cae.com
https://krotwaar-cae.com/wp-content/uploads/2022/12/kop-koffie-krotwaar-contact.jpg

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VAN DESIGN EN ENGINEERING TOT PROTOTYPING EN PRODUCTIE

Ons complete dienstenpakket

Value Analysis en Value Engineering (VA/VE)

VA/VE

Door de methode Value Analysis en Value Engineering (VA/VE) toe te passen, kunnen we de waarde in bestaande of nieuwe processen identificeren en zo flinke kostenbesparingen realiseren.
Simulatie virtueel prototype

Simulaties

Met geavanceerde simulatiemethoden creëren en analyseren we virtuele prototypes, wat het maken van onnodig veel fysieke prototypes overbodig maakt en de ontwikkeltijd en time-to-market enorm verkort.
van concept, engineering, prototyping en testing tot productie.

Development

We zijn uw partner in het hele ontwikkelingstraject. Van concept, engineering, prototyping en testing tot productie. Daarin combineren we onze verschillende expertisegebieden en zetten we de laatste CAE-technologieën in.
Trainingen op maat

Trainingen

We ontwikkelen trainingen op maat, waarin we onze knowhow op verschillende gebieden overbrengen op uw eigen medewerkers.
Materiaalkeuze voor protoyping of productie

Materialen

We hebben de kennis en tools in huis om te bepalen hoe een materiaal zich gedraagt in een applicatie en kunnen u zo helpen bij het maken van de juiste materiaalkeuzes.
Al in het ontwerpproces houden wij rekening met nabewerkingen (secondary operations)

Secondary operations

Al in het ontwerpproces houden wij rekening met nabewerkingen (secondary operations), waardoor u tijd en kosten kunt besparen tijdens het feitelijke productieproces.
Prototyping & testing

Prototyping

We kunnen u niet alleen ondersteunen met simulaties, maar zijn ook in staat de uitkomsten van onze simulaties te valideren door prototyping en testing.
De carbon footprint verlagen tijdens de hele levenscyclus van een product.

Sustainable design

We gaan altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing en kijken daarbij naar de carbon footprint tijdens de hele levenscyclus van een product.
Spuitgietproces-molding trials

Molding trials

Wij kunnen u helpen het maximale uit uw productielijn te halen, onder andere door het optimaliseren van uw spuitgietproces, met als doel een zo kort mogelijke cyclustijd en een zo groot mogelijke efficiëntie te bereiken.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.