MAAK KENNIS MET KROTWAAR CAE

Een slimmere kijk
op engineering

Wie we zijn en wat we doen

Gevestigd in Nederland, ondersteunen wij opdrachtgevers in heel Europa op het gebied van applicatieontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicaties voor de automotive- en dispensingindustrie. Bovendien bogen we op ruime ervaring op het gebied van industrieel ontwerp en kunststoftoepassingen in het algemeen.

Vanuit een in-house team en uitgebreid, wereldwijd netwerk leveren we een breed pakket aan ontwikkelingsondersteuning, waarmee we u in elke fase van uw ontwikkeltraject behulpzaam kunnen zijn. Van conceptdesign en engineering tot prototyping en testing.

Ron Krotwaar - eigenaar Krotwaar Engineering

Onze visie en aanpak

Wij kenmerken ons door een integrale benadering van materialen, design en productieprocessen, gecombineerd met onze duurzame visie. We zien het als onze missie om met onze zeer efficiƫnte, CAE-gedreven engineering een bijdrage te leveren aan een betere wereld. We helpen klanten bij het verkleinen van hun carbon footprint, door te kijken naar de hele levenscyclus van een applicatie en zoveel mogelijk te besparen op grondstoffen, energie en afval.

Onze focus ligt op gewichtsreductie en recyclability, door het maken van slimme materiaalkeuzes en lichtgewicht ontwerp. Uiteraard zonder concessies op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Integendeel: onze duurzame aanpak draagt vaak bij aan een betere functionaliteit en overall performance, terwijl er tegelijkertijd kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Maar de grootste winst is dat we een bijdrage leveren in het beter achterlaten van de wereld voor de volgende generaties.

Ook in onze bedrijfsvoering streven we naar duurzaamheid. Zo draait ons paperless office bijvoorbeeld compleet op groene stroom en is ons wagenpark geƫlektrificeerd. Verder proberen we CO2-neutraal te reizen.

DOELGERICHT ADVIES

Waar staan
wij voor?

Vanuit onze ruime ervaring in de automotive- en dispensingindustrie kunnen wij een innovatieve oplossing op maat genereren voor uw vraagstuk en uw ontwikkeltraject van A-Z begeleiden.
Meerwaarde
Wij streven ernaar om de meerwaarde van uw applicatie of product te maximaliseren.
Procesbewaking
Door gedegen projectplanning en procesbewaking leveren wij tijdig het gewenste resultaat.
Meertalig
Wij spreken uw taal en kunnen op diverse niveaus met verschillende stakeholders communiceren.
Strategie
Wij bekijken uw vraagstuk vanuit een heldere, integrale visie op materialen, design en processen.
Doelgericht
Effectiviteit en efficiency staan centraal in onze aanpak. Wij richten ons op het doel en gaan daar snel en zonder omwegen op af.
Teamwork
Optimale samenwerking om onze gemeenschappelijke doelen beter en sneller te bereiken.

WIJ STAAN VOOR U KLAARNeem contact op

Bent u op zoek naar een engineeringpartner met een passie voor duurzaamheid en innovatie, die u vanuit een integrale benadering kan helpen aan een oplossing op maat en u bijstaat in het hele ontwikkeltraject? Neem dan contact met ons op.
Postadres
Doctor Albert
Schweitzerstraat 45
6431VE Hoensbroek
+31 (0)651004908
Mail ons
info@krotwaar-cae.com

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.

Copyright by Krotwaar CAE. All rights reserved.